Tuesday, April 15, 2008

EVOLUSI:KL DRIFT


Last saturday aku telah berjaye melapangkan mase ku tgk evolusi:kl drift kat klcc. Ku tgk berdua ngan opismete aku. Pagi2 dah terpacak kat tgv klcc.Pergh..tak sia2 laa aku tgk cite ni..mmg best sgt2!! aku siap booking earlybird tickets tu sbb x sabo2 nak tgk..pastu mlm sebelumnye tu siap x ley tido sbb tak sabo nak tgk cite neh..:P siap mimpi2 jumpe farid kamil lagi..:P Antara sebab utama aku nak tgk cite ni adalah sebab...pakwe idaman malaya aku berlakon..hihihi..sape lagik..farid kamil ler..hihihi :D

Cite ni mmg sempoi, best, menarik dan langsung tak membosankan. Memang tak bosan sbb aku mmg suke kereta2 sport+drift+racing nih. Jalan cerita not bad, lakonan fasha,farid,aaron mmg mantap..cume syamsul tu agak kontrol macho sket laa..overall aku bagik 5 bintang ah..serius!!!


Conclusion: Teringin rase nak drift pun ado neh...hahahha..:P

3 kumbang & bunga:

butaseni said...

sama ada character yg dia cipta macam tu ataaui p[un muka dia memang tak boleh ubah sebab semua cerita dia blakon macam tu hehehe
pengarahan cerita ni memang membanggakan.

aim-a said...

to butaseni:
aku rase mmg muke dia cam tu la..hihihi :
pengarahan cite ni mmg baguih..tak terase mcm dlm cite bile tgk scene drift..syok giler..ekspressi muke farid+syamsul+fasha time diorg drift,rase mcm aku tekan minyak+clutch skali..hihihi :P

CoffeeHolic said...

filem ini mmg patot ada drift yang sgt proffesional, sebab bagetnya yg tinggi
aku bangga kan filem ini
tapi aku kurang gemar pada drama nya
"bagai menonton drama bersiri gerak khas di rumah pula bila lupa pasal drift yg cantik tu"

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner