Thursday, March 27, 2008

P.E.N.A.T

Salam kengkawan...kawan2..aku penat laa lately ni..slalu outstation jauh..KL-IPOH-IPOH-KL..evry month pegi IPOH..pastu balik opis..meeting meeting meeting..pastu keje keje keje(keje yg memeningkan kepale...dn otak)..huhuhu..sgt laa penat...penat ngan keje..PENAT NGAN PERANGAI ORG..DAN KENGKADANG keadaan sekeliling YANG TAK BEST menambahkan lagi kepenatan aku..nasib baik ade someone yg bg motivate supaye DON'T GIVE UP..thanks to my hensem bos(hensem bile time dia tak marah je :P)..hihihi..dan jugak OPISMET yang alweys support and try to make keadaan ceria time keje...SO...ape2 yang berlaku disekeliling aku ..aku tak boleh GIVE UP!!! Sbb aku slalu ingat...Allah bg kite dugaan kerana DIA tahu kite boleh adapt ngan keadaan tersebut...Ya Allah Ya Tuhanku Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang,Kau Murahkanlah Rezeki Sri Noraima Othman dan Kau Permudahkanlah Segala Urusannya..AMIN...

Maka...DON'T GIVE UP!!! and BUATLAH YANG TERBAIK!!!

p/s kne motivate diri sendiri skrng ni supaya tak give up.Byk tul cabaran..nak menangis pun ade jugak...huhuhuhu.

5 kumbang & bunga:

<~~L e 3 n~~> said...

huhuh..tula dia...Allah mmg sentiase bg dugaan...n setiap dugaan utk kiter sebenarnye akan diberi mengikut kemampuan kiter.
tapi kdg2 penat nk tgu pelangi yg xtau bila nk kunjung tiba kan?
heheh

aim-a said...

to leen:

yup..sgt2 penat..nak tunggu pelangi..tp hujan lebat sgt ni..bile pelangi nak muncul...aku da tensen giler nih....:(

ad3ck said...

penat? ku tengah seronok berehat kat umah tak keje ehehehe. wah bestnye tido lama2 eheheh.

Apizolla said...

ala.. cian ko.. susah2 brenti keje jek.. jadik amah umah aku.. xdela ada meeting+outstation dan lain2..hehehhe

aim-a said...

to adeck: amboi2...ko ingat aku jeles eh? mmg jeles pong!!!huhuhu

to apizzolla: aku baru bercadang nak anto resume..bile bleh mule keje pak enchek..!! hihihi :P

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner