Monday, April 7, 2008

JALAN MUNSHI ABDULLAH

Helluu kawan2...last week..ari sabtu..aku menemankan kakak angkat aku yg dtang dr TRG pi beli barangan kawen..dia da kawen da..beli brg kawen sbb dia bukak bisnes bridal..:P Dia nak shopping kat BRIGHT SAIL,PLAZA CITY ONE,kat Jalan MUNSHI ABDULLAH...adei..Kat mane plak jalan munshi abdullah nih...tgk kat peta, jalan ni sebelah Jalan Dang Wangi...pusing punya pusing...sampai ke Kg Baru, aku tak jumpe pun Plaza neh...Aku tepon acu,acu tak tau..tepon oun..oun pun tak tau..tepon yuzeir..dia kate mcm pernah dgr jalan tu..huhuhu..tepon bard...tak bangun tido lagik..so..aku survive la sendirik...dan utk kali ke 3 nye..aku mnempuh jln yang jem iaitu Jalan Chowkit..pegi ke Jalan Dang Wangi smula...Akhirnya..JUMPE jugak Jalan Munshi Abdullah..Ceh..Jalan Munshi Abdullah tu depan Kompleks Wilayah sebenarnye...dulu jalan ni aku sokmo lalu sewaktu naik BAS METRO 32 utk ke cosmopoint selame 6 bulan. ..huhuhu...ape laa aima..depan mate pun x nmpk :P


Ni laaa Jln Munshi Abdullah..depan tu Kompleks Wilayah , Plaza City One depan Kompleks Wilayah nih..:P


Conclusion: Tgk peta elok2..dan hapal :P

2 kumbang & bunga:

ad3ck said...

laa Jln Munshi Abdullah pong tak tau?

haku pong tak tau ahaha.

aim-a said...

tu laa..nak tepong ko pun mcm dah agak jawapan ko hape..hahhaha :P
Plaza tu sebelah Semua House rupenye...:P

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner