Friday, March 21, 2008

P.A.V.I.L.I.O.N

Me: K.arpah,sy rase nak buat mee bandung muar laaa…ni ade rempahnye ni…

K.arpah: Buatlah…suke hatilah..

Me: ok..tapi kne beli brgnye2 la..daging..sayur…kne kuar laa..pi beli kat kedai depan je la..

K.arpah:Ape ape je laa….

Me:Okies…tp nak mandikan BESTARI dulu ni…basuh RIM kasik kilat sket….

K.arpah: Rim je ke..

Me:hihihi…kalu rajin basuh body jugak :P

Selang 1 jam…BESTARI kilat giler.Satu kerete aku basuhnye…:D (mmg aku seorg yg rajin membasuh..hhihihihihi :P)

Me: K.arpah…jom siap2.Nak ikut tak?

K.arpah:Ok.

Me:……..Hurm…K.arpah…kite gi PAVILION nak? Rase bosan plak…

K.arpah: HAH!!!KL!!!

Me:YUP

K.arpah: Org pakai biase2 je ni…

Me:Jom lah…rase nak pg PAVILION ni..sy.tak pernah pg lagik ni (dgn nada manje2 sket )

K.arpah: Lain kali la…

Me: Bile lagik…time cuti ni la nak pg..bile lagik kak…jom laa…

K.arpah: Lain kali laa….(sambil turun tangge)

Me;Hurm….(senyap je sambil tgk cermin betulkan tudung)

Selang beberape minit:

K.arpah: Jom laa…PAVILION.

Me: YES!!!!!!! JOM!!!!!

Feeza: Abistu…mee bandung ni ape cite?

Me: Nantilah..esok ke..minggu depan ke…hihihi :p Ko nak ikut tak?

Feeza:x mau la…x larat laaa…


Maka ke PAVILION laaa kami berdua di tengah hari cuti Maulidur Rasul ini…saje jalan2..release tensen sket(byk sgt tekanan perasaan lately ni).Lagipun x pernah sampei PAVILION lagik…:D Lagipun CEO aku kate kat PAVILION ni

a) BYK CC TV and Security guard

b) Parking lot yang Terang.KIranya rase selamat laaa

c) Parking luas

So..kiteorg TERJAH la PAVILION utk dpt kesahihan..hihihi :P


Model J.A.K.U.N of the day…hahhahahha :P


Next top PAVILLION model…hahahhaha :P

Tempat ambil wuduk pun ade HOT & COLD water…cayalah!!!

PAVILION Memang lambang kemewahan …tuan kamera ni je bile laa nak bermewah2 eh..hihihihi :P

Sanggup beratur panjang utk J-CO DONUT :P first time nak merase..terliur bace kat blog Fafau..:P


Uwah!!!! Cacing2 aku sudah mula menggeletik usus2 ku…:P Sabo eh sayang…:P


Kalau letak kat BESTARI camne eh? Sure syiokkk giler :P

Ehem…testing bwk FI car sket.


William suda temui pemandu utk Musim baru...muahahha :D Time aku….1.40Sec. Kira ok laa…yg no 10 dlm top ten pun 1.27sec jer …hahahhah :P

Makan jugak Mee bandung Muar …kat Kg Baru…serius sedap giler ..:D


Conclusion:

a) BYK CC TV and Security guard --mmg byk giler security guard,mesra2 plak tu..(mostly foreigner guard laa)

b) Parking lot yang Terang.KIranya rase selamat laaa -mmg sgt terang+rase selamat

c) Parking luas -- AGAK SEMPIT laa…BESTARI aku muat2 je..bos aku pegi naik ape eh :P

d) Surau Jauh dow..Kat basement 2, surau tingkat 5 masih lom siap…

e) KAKI AKU PENAT….


4 kumbang & bunga:

ruru said...

uhuks..
sedapnye donut tu..
org jenuh dok stori kat aku pasaldonut ni
tpsampai laa ni aku xmkn lagi :(

butaseni said...

uih,donut tu mmg saya jeles.
salam kenal

ad3ck said...

ku tak penah jejak kaki kat pavilion lagi. nampak cam best. tp mesti cam times square yang besau tapi tak byk kedai bukak? tul tak?

aim-a said...

to ruru and butaseni:
hang try la...mmg best giler..x menyesal beratur lame2..:D

to ad3ck:
mmg best..mewah laa..yg ni better dr times square..byk gak kedai yg bukak..so..conclusionnye hipostesis hang kne dlm 40% jer ah.. :P

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner