Friday, March 14, 2008

Taq Handphone

Bagi mereply ADA nyer tag...bace lah tag ttg my henpons kat bwh ni :D



Handphone brand : iPhone
Body colour : Black
Default tone :Tercipta Untukku,UNGU
Assign Tone: Sme gune default ring tones
Screen Saver: aim-a
Advantages: da name iphone...byk kelebihannya :P
Why it’s so important to you: SMS, calling, alarm,email,YM!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

hehehe...canggihkan iphone tu..tu laa idaman aku,x dapt2 lagik :P

so..bwh ni my actual henpons yg da dpt :D


Nokia 6280

Handphone brand : Nokia 6280
Body colour : Silver
Default tone :Bila Nak Saksi, Spider
Assign Tone: Sme call gune default ring tones, Msg: Dua Hati Jadi Satu,lagu eskrim tu..
Screen Saver
: my pic kat pantai
Advantages: kamera mmg lawo giler, sound giler syiok
Why it’s so important to you:Take pics,dgr lagu,dgr radio,SMS, calling, alarm!




Nokia 6610

Handphone brand : Nokia 6610
Body colour : Black
Default tone :meteor garden OST
Assign Tone: Sme call gune default ring tones, Msg: tit tit
Screen Saver
: Jerry Yen yang hensem
Advantages: kecik,tahan lasak(dah byk kali menghempaskan diri kat lantai,jalan raye :P)
Why it’s so important to you: radio,SMS, calling, alarm!


so..itu la telefon2 saye :D

2 kumbang & bunga:

ad3ck said...

2 je ke henpon ahaha.

aim-a said...

hihihihi...ade 4,5,10 lagi ni hah kalu campo opismetnyer,osmetnye...hihihi :P

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner