Friday, March 14, 2008

Selamat Hari Jadi

Dalam byk2 cerita aku bley lupe nak cerita ttg hari jadi aku( 5th March 198x..alhamdulillah..masih di panjangkan umo)..ye lah..maklumlah…bestday jatuh pada hari bekeje..pastu kne outstation ke IPOH 2 hari plak tu..ish ish ish…Anyway…Bestday aku tahun ni agak lain berbanding tahun lepas dan tahun2 sebelumnya. tak dapt adiah :( Yelah selebrate kat IPOH, kat hotel org blanje plak tu (kira mcm cuti2 ah walopun kepale rase bengong2 duk layan project yang satu ni..:P). Kredit utk kompeni for hotel,brekfest, Kak Arpah yg blanje aku SUSHI KING for dinner (my fav now is UNA DON+sushi ) kat Jusco KINTA ,utk my family yang blanje makan sotong+ikan+udang celup tepung +air kelapa yang sgt best kat tepi pantai dan tak lupe jugak kat kawan2 yang wish my bestday tak kira awal pagi siang dan malam . Terime kasih terime kasih dan terime kasih kerana ingat kat aku :D


HUGE Breakfast di pagi Bestday,makan semua ape yang dihidang…muaahhahhah :P


UNA DON, SUSHI KING @JUSCO KINTA,IPOH


Akan ku tawan Perak satu hari nanti…muahahahhha :P

Ayam? Huhuhuhuhu…

conslusion : da naik satu angke..huhuhuhu :S

4 kumbang & bunga:

ad3ck said...

selamat hari lahir!!! err yang ke berapa? ;p.

aim-a said...

errr...sweet 17..11 tahun dulu :p

leEn HaSsAn said...

huhuhuh...hepi belated birthday..heheh...aku dok ingat n dok tau birthday mung...sori my darling sri....moga pnjang kn usi, murahkan rezeki..n bahagia hendaknye...hehehhe

aim-a said...

to pu2: hihihihi..tq :D

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner