Tuesday, August 19, 2008

Third round wedding in August :D

Helluuuuu semua :D

Hupdate kali ni ttg kenduri kawen lagik. Hope korang jgn lah bosan nak membacenye ye..lagipun kenduri kawen utk third round ni lain skit...ade special guest :D Sape? hehehe..tunggu...:D

Actually, entry kawen kali ni wedding my kazen(Angah). Kazen i ni adalah anak pak uda aku, adik kepada my ibu. Masih mude...kiranya kawen muda lah..age dlm 25 rasenye :D

Majlis belah pompuan dah dibuat dlm bulan 5. Dan pada 16/8/08 yang lepas adalah majlis belah lelaki. Majlis diadakan kat Dewan Tuanku Ibrahim Ismail,Kluang, Johor.

Maka, dengan mySayangku bestari, merempitlah saye,adik2 n my kazen(Ijah)pada Jumaat malam sbb majlis adalah Sabtu tghari.

Korang masih tertunggu2 sape ek special guest utk majlis kawen kali ni eh...Kalau nak tau..tgk video kat bwh ni :D

video


Video with special guest :D




TMJ bersalaman ngan tetamu2 yang hadir :D



Yeah...Yang dtg majlis kawen kazen aku adalah Tengku Mahkota Johor (TMJ) Tuanku Ibrahim Ismail. Dapat gak aku jumpe TMJ. Tak perlu tunggu Kembara Tengku Mahkota Johor...hehehe :D TMJ tak dtg dengan anaknye, frust laa sikit...kalau anak TMJ dtg, bley gak amik ilmu horse riding sket :P Actually, pak uda aku adalah Pegawai Daerah Kluang. Aku rase semua daerah kat johor dia dah jadik DO, asyik pindah aje :D

Ni kira second time laa bagi org kebanyakan mcm aku ni jumpe golongan Raja-Raja. First time aku berjumpe dengan Raja Nadzrin Shah time aku first year kan UM. Siap bergambo lagik...heheheh :P



Pengantin..my kazen yg lelaki tu...namenye panjang sgt..tp aku panggil dia Angah aje...wifenye name Nurrul Akmar Hani :D




Suku bil drpd ahli keluarga aku ( Johor side)




Us with our beloved Pak Uda :D




Ni lah adik2 kesyangan saye :D Seiras tak kiteorg?




Nilah kazen2 i..sebahagian aje...ade ramaiiiiiiiiiiiii lagik tau :D




Baby ni adalah sedare aku..aku telah menyebabkan dia menangis..geram sgt aku tgk pipinye..ape lagik..cium dengan kuat laaa...hehheheh :P



Conclusion: Saya Sayang Sangat Keluarga Saya Ini :D

13 kumbang & bunga:

sue said...

saya punn ... ehee

aim-a said...

to sue: owh...kite mmg kne syg keluarga kite :D

13may said...

saya nak jadi ahli keluarga bleh???

hehhe hehhe ;)

ad3ck said...

nama dia panjang sangat ka hang yang tak tau nama dia? eheheeh.

aim-a said...

to 13may: hehehhe...bley bley..ape salahnye..besar tapak sulaiman aku tadahkan :D

to ad3ck: uih..lame ko menyepi..baru balik dr bandung ke...:P pandai je ko agak ek..aku tahu name depan dia je...yg blakang2 panjang sgt laa...got confuse lol :P

Mr PenyuBiru said...

13may tu tanya lain macam aje.hehe..

aku pun kawin masa umur 25thn.bezanya,aku xde kazen yg ade blog dan buat n3 pasal kawin aku.hehe

semua orang sayangkan keluarga memasing.tapi ade jugak yg tak sayangkan keluarga atas sebab² tertentu.(baca mastika bulan nie)

aim-a said...

to penyubiru: amboi..nak buat gosip meloadi eh kat sini ngan 13may :P hehehehe..kalau aku jadik kazen ko time tu mesti cerite ko x de jugak dlm blog aku sbb time tu aku tak tau blog tu hape..heheh :P errrr...pinjam mastika bley? :P

Mrs. Amie said...

wah..wah..banyak sungguh kenduri yer..

aim-a said...

to mrs.amie: alhamdulillah..rezeki makan free..heheheh :P

Anonymous said...

adik2 kesayangan tu da berpunya ke? kalau tak bole tackle...

aim-a said...

to anonymous: hehehe..stakat ni jawatan utk adik ipars sme x available..:P

sue said...

baru perasan..kak aima nmpk berisi sket la lam gamba2 tu sumer.. :)

aim-a said...

to sue: hehehehehe....mmg dah naik pong .. BMI dah normal dah :P

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner