Wednesday, August 6, 2008

Kambing Kambing Kambing

holaaa kawan2....:D

sebenarnye lately ni aku sgt teringin mkn bende yang pelik2...

smalam aku teringin nak makan LAMB stew SECRET RECIPE. Sebenarnye aku ni x bley sgt makan kambing..tp smalam ntah camne kecur sgt ayaq liuq aku. Tepat kul 6pm aku pun blah and bergerak menuju ke Secret Recipe JJ Equine.

Sampai je kat umah....ape lagik..melantak makan LAMB Stew la..best n lazat giler....malam tu aku tido dlm kepanasan n kekenyangan...:D

So..nikmatilah hidangan LAMB Stew dr Secret Recipe yg sgt lah sedapnye :D



Sebelum....lazat giler...:D



Pergh..mmg best...tulang ni manis laaa :P



Conclusion: Kalau dah terliuq tuh kne makan cepat2...:D

8 kumbang & bunga:

best stock pick said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ad3ck said...

ko neh mengidam kot? eheheh biasenye org mengandung je yg ngidam ;p.

Hafizd said...

sedaapp..

i love kambing soo much~ hehe

ska said...

mcm sedap jek aku tgk.. nak try lah nnt.. :D

dulu kenny roger's ade buat promo lamb chop. aku suke sgt. tp skang dh takdek.. huuhu...

13may said...

masuk kandang kambing...mengmbekk..

masuk kandang harimau..mengucap..

sekian komen saya :)

Mr PenyuBiru said...

sib baik aku tak suke daging kambing.so gambor tu aku hanya melihat secara bersahaja tanpa ade rasa keliuran.

butaseni said...

aduh!taak tahan,peberet tuh!

aim-a said...

to ad3ck: mengandung anak tekak..hehhehe :P

to hafizd: mmg sgt best...mainly kuahnye ...pergh...:P

to ska: bukan mcm...mmg sedap..better ko cube :P

to 13may: aku masuk secret recipe bace bismillah and doa mkn....:P

to mrpenyubiru: aku tau...didasar hati ko..ko ingin mencube jugak .. kan kan kan :P

to butaseni: ape lagik..pi laa beli .. kang terngigau2 plak kalau x makan :P

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner