Tuesday, August 12, 2008

Second round wedding in August :D

Hai...sowi kepade yang tertunggu2 my hupdate :D

Last weekend adalah yang paling best. Berjalan jauh menghadiri kenduri kawen Puan Fitrasulhaslin and Tuan Nasrul Izwan :D Saye amik cuti tau ari jumaat tu semate2 utk wedding diorg ni :D Nasib baik hanya pasangan ini yang kawen this week, boley lah aku pegi :D

Bergerak dari Seri Kembangan jam 8 pagi dengan myKasihku MyVi , terus amik myCo Pilot cum Pengapit Cik Ruby di Bangi and perjalanan ke Pantai Timur pun bermula.

Sampai di k.trg,singgah umah jap.(masukkan all baju2 kotor dlm machine utk dicuci..hehehe..sambil menyelam minum air :P) Dlm jam 4.30 ptg, bergerak ke Kelantan dengan mySayangku Bestari...yeah...:D Aku memandu dengan sgt berhati2 kerana aku membawa pengapit pengantin pompuan :D

Sampai kelantan dlm jam 7.30 ptg. Sgt syok journey sbb saye lalu jalan pantai. Thanks to myCo pilot Cik Ruby yang menjadi teman berborak,tukang tukar stesen radio n tukang tukarkan Cd lagu :P

Sesungguhnye kenduri kawen leen ni mcm reunion 5th college plak. Sgt laa enjoynye :D

Leen and Nas, saye sgt hepy,enjoy and best gi kenduri korang tau:D

U all bley refer kat blog ruru jgk utk cite wedding leen neh :D

Enjoy the pics and video. :D


With myCo pilot cum Pengapit ditepi sawah yang indah...Cik Ruby :D :D




Malam Nikah :D




Sanding :D




Enjoy!!!! :D




Sedikit ucapan buat pasangan..Semoge Bahagia hingga Akhir hayat eh :D




Aku amik pic makcik yang tabah menaiki anak tangge walopun beban atas kepale sgt berat. Aku tolong angkat gambo je...Lokasi: Pasar Siti Khadijah :D



video

video

Conclusion: Jauh perjalanan luas pandangan :D

8 kumbang & bunga:

free lotto game said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ad3ck said...

cik ruby poyo tuh jadi pengapit? tak lama dah la tuh ;p.

ruru said...

ar, memang tak lama dah, tak lama abis belajar ngan tak lama nak kahwin :p
amboi sesuki hati ko panggil aku poyo
:-w
siap ko :p

aim-a said...

to ad3ck n ruru: amboi2...nnt ku cr widget letak kat blog nak ukur tahap kepoyoaan bloggers...heheheh :P

<~~L e 3 n~~> said...

haloo sri...tq sudi dtang kenduri aku..aku sangat hepi... dgn kehadiran anda2 smua.. n sori jugak kalo ade pape kekurangan layanan atau pape sepanjang berada disana..kami dh cuba sedaya upaya n sehabis baik utk semua yg hadir..moga ia berbaloi dtg kaawen aku.. ahaks... tp kan sri timing ko mmg baikla...setiap kali ko smpi sure keje yg bertiumbun2 ngan2 siap.. xsempat aku nk menggunakan kerahan tenaga ko ngan rubi... :))

aim-a said...

to leen: tq jemput kiteorg :D hehehe...kiteorg tlg ape..tlg tgk pengantin yang comey :D

butaseni said...

laaa terbaca tajuk tadi ingatkan kendri awak :D

aim-a said...

to butaseni: hehehehe..kenduri sy akan buat announcement gune pembesar suare..hehehee :P

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner