Monday, August 4, 2008

First round wedding in August :D

Last saturday, i pegi my best fren wedding Nurshaliza and Azizul at Kelab Golf Subang. Majlis ni adalah pembuka marathon majlis kawen yg saye kene hadir this month.

Semase makan2 ade laa buat tayangan slide show diiringi lagu ROSSA, Wanita Yang Kau Pilih...meremang bulu roma sy dgr lagu tuh...serius .. dah laa i ni mmg minat semua lagu2 ROSSA..bawah ni ade liriknye...:D

Wanita yang kau pilih.

Malam selalu panjang
Di waktu aku merindukanmu
Kau bisa menjaga aku
Hingga diriku merasa teduh

Aku seperti kamu
Menginginkan dan memerlukanmu
Karena kita tak mampu
Selalu pergi menjauh

Kau jadikan aku ini
Wanita yang kau pilih
Untuk jadi kekasihmu
Dan kau pun tlah aku minta
Setia sepertiku

Aku percaya penuh
Kau kan buatku bahagia
Karna cinta tercipta
Datangnya dari dalam hatiku

Kau jadikan aku ini
Wanita yang kau pilih
Untuk jadi kekasihmu
Dan kau pun tlah aku minta
Setia sepertiku

Wedding Sha n Azizul ni jugak adalah reunion antara sy ngan myclassmate time from form 1-3 kat SM Tengku Bariah, k.trg. Tak semua yg hadir,...yg dtg adalah Nadila, Liza and Nazir. Takpe, 4 org pun dah cukup sbb kami mmg lame tak jumpe ( kecuali Nazir laa sbb umah sy ngan dia dekat2). Rindu jugak kat kenangan2 lame..terutama time kelas 3 Amanah. Time ni laa yg paling best....kalau dpt diundur mase..nak balik kat form 3 sbb sgt laa besh..tak perlu pk pasal keje cam skrg..hehehhe :P

Sy ade amik pic mlm tu..tp kualiti agak kurang laa..biase laa...pic mlm kalau amik ngan hp kurang jelas sket...:P

So..enjoy the pics :D


from left: saye, Nazir, Nadila and Liza :D





Sweet pengantin :D





Liza amik berkat pegang anak Nadila..mane tau lepas ni giliran Za plak :D




Us with pengantin :D



Di kesempatan ini saye nak wish Sha and Azizul Selamat Pengantin Baru, semoge berbahagia sehingga akhir hayat :D

Conclusion: Ari sabtu tu adalah hari makan free.. dr tghari hinggalah ke malam :D

6 kumbang & bunga:

13may said...

waaa....asyik makan ajer nih..hehhe

aim-a said...

to 13may: hehehe...rezeki jgn ditolak..musuh jgn dicari :P

Mr penyubiru said...

teringat citer dunia baru the movie.perut dah lapor,join je kenduri kawin ntah sape² ntah.haha..

ad3ck said...

wiken neh ku ade 2 jemputan. ngeee. 080808 lah katakan ehehe.

sue said...

nak jadi top commentator jugakss..ahahha..

salam kak aima... bila nak ajak sue jjalanz .. ?? kekeke.. :P

aim-a said...

to penyubiru: aku tak try lagik...takut perut buncit ler :P

to ad3ck: nnt ko dtg laa kenduri aku..090909 ..heheheh :P

to sue: bley ajerk...tp bulan 8 jadual dah penuh laa :P

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner