Thursday, August 26, 2010

Saya dah jatuh cinta dengan....

Semasa berehat ni..aku byk membuat pembacaan yang merilekskan minda ... layan buku2 yang ringan .. no more pasal keje2 semua ... aku juga layan novel melayu kembali..setelah sekian lama tinggal ...

Dan ..

Aku sudah jatuh cinta ngan ......


HLOVATE!!

Aku baca naskah hardcopy HLOVATE ni..mmg menarik...pastu try laa google2...so..aku jumpe ni!!!



Ayat2 yg digunakan sempoi dan menarik. yg bestnye...ada e-novel. i like :D

~HLOVATE~


You wonder
Is it an angel or yet
Maybe a sweet dream that you can’t forget
So close yet far-fetched
Causing you to float on the line
between reality and fantasy

c/o Haunted the nightmares
Creates the ecstasy
Hlovate~oh poisonous honey
Love and hate
Driving me crazy

The poison ivy of Venus
Killing with venom so sweet
You’re losing your head
Don’t want it yet it keep haunting
Losing yourself in the suffocating mist


Sy sgt suka :D

Happy reading!!!

5 kumbang & bunga:

Anonymous said...

testing komeng....

aim-a said...

ok...senang cite..aku off lah word verification tu....tak tau nape iklan tu still ada....mencik tul la...

kesian kat korang tak ley merebel kat sini..hehehe

lumut said...

ade org bagi novel die kat saya....
hehe

speedrider said...

Aima, akhirnya ko sedar iklan tu banyak menyusahkan hidup aku untuk mengkomen di sini. Sekian terima kasih

aim-a said...

lumut: cite tu best kan :D

speedrider: hehehe.terlambt menyedarinya.....:p

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner