Friday, October 31, 2008

Iklan sebentar ya..

Smentare aku menulis hupdate terkini...korang layan aaaa pics kat bwh ni dulu ek...:D



Smentare aku menulis hupdate terkini...korang layan aaaa pics kat bwh ni dulu ek...:D

Bile tensen aku makan dgn byknye..ni dinner aku smalam...

Sebelum....


Selepas....




Aku gi mee eating meeting kat Cyberjaya petang td ..ni adalah senario yg terjadik di susur keluar Pulau Meranti/Cyberjaya menghala ke Kuala Lumpur... Nasib baik aku smpt brek..huhuhuhuhuu...tu laa..bwk beban berlebihan lagik...dah terbalik...bahaye sgt...


Conclusion: Blog dah dikemas kini sedikit..hehehee :P

14 kumbang & bunga:

eksp said...

banyaknya makan..

aku pun tak makan banyak camtuh...

=p

Turn Core-Rawk said...

Ada "bela" ke sri....memang tanker le perut hang hehehehe

faridmw said...

salam..
apa yang kemalangan tu...
mmg bila ada maslah makan banyakk.. hehehe.. tpi klu ada maslah dt tak leh makan banyak la sb dt takda nak beli makan.. hehehe

Mr PenyuBiru said...

kalu tengok pada saiz badan ko, aku syak ko mem"bela" sesuatu ni, kan?kan?

Hafizd said...

sedap la sushi itu.mintak sket~

semoga selamat dijalan raya!

Riezal said...

fuh.. agak kuat juga nafsu pemakanan ko ni.. badan aku tengok slim jer.. aku rasa metabolism ko tinggi laa.. ko duduk pun dah bakar kalori beribu2 :).Sedap tul tengok sushi tu hmmm :)

ad3ck said...

oi esek posssss pasal makaaaaaan je ko yeeeeeeeeeeeeeeee? ;p.

13may said...

dasatnya kamu makan :P

kd said...

aima, aku terliur tgk pizza ko. makanya, smlm pon aku dinner pizza hut gak.. :D

Mrs. Amie said...

wahhh..asyik mkn jek..nnt gemok menyesal ek!

aim-a said...

to all: sy x de bela ape2..kecuali bela cacing lam perut ni hah :p sy makan byk bile sy sgt tensen...satu kepuasan...:D dah kenyang...tido..hehhehe :D

sue said...

org yg sue syg pun suka bangat mkn sushi .. ;)

Shamsul Bahrin Abd Mutalib said...

selain dari makan... ada jugak cara lain untuk lepaskan tension..

aim-a said...

to sam: apekah carenye wahai encik sam? heheheh :P

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner