Monday, October 20, 2008

What I did Last Weekend?

Hellow...byk yg aku buat last wekend...penuh jadual aku dr awal pagi sehingga laa ke lewat malam..tp aku tak sempat nak hupdate aaa....so aku wat partial hupdate ni dulu...pastu nnt dah free2 sket aku continue eh...hehhehe...:D so.....tuuuuunnnnnnngggguuuuuuuuuuu!!!!!

8 kumbang & bunga:

Mr PenyuBiru said...

cehh! baik takyah update.hehe

en_me said...

wah manyaknyer xtivit sampai update blog pong skit erk.. uhuhu

aim-a said...

to Penyu: heehhehe...saje....:P

to en_me: yeah..nnt ku publish entry yg panjang giler..ko kne bace sampai habis...hehehe :P

ad3ck said...

zassssssssssss. oi ko sokong penyu eh? nak kene neh dia neh.

aim-a said...

to ad3ck: lawatilah blog Penyublue...heheheheheh :P aku sokong ko kalau ko bg aku soklan bocor Puzzle mania part 3...muahahahhhahaah..:P

eksp said...

5 baris perkataan je?

hahahaha

aim-a said...

to hilmi: 6 baris termasuk title :D

Jard The Great said...

aku rase lawak komen ko yg terakhir nih.. "6 baris termasuk title :D"

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner