Sunday, September 28, 2008

BZ Msg again Jawapan entry "Hadiah utk korang"

Holllaaa....ape kabo semua. Lame tak menulis, mesti korang rindu kat aku kan . Maklumla...mmg x sempat dow..ni dah coti raye..maka bersenang lenang laa saye di umah .. dan boley laa hupdate blog ni :D

Semasa aku away sbb buat buat bz, Penyubiru diantara yg msg aku nak tau ape jawapan untuk previous entry..ni bos aku nak bgtau aaa jawapannye

Aku tak perlu laa buat pengiraan kat sini..sbb terlalu masih x lulus tutorial nak wat simbol kuasa 2 walopun Penyu dah ajar dgn bertungkus lumus complicated.

Jawapan: Cas elektrik adalah dalam unit KJ. Ia adalah unit yang melibatkan tenaga.Maka tentulah rumusan bagi pengiraan cas elektrik pada duit satu sen itu adalah berkenaan tenaga. Kalau duit satu sen itu mempunyai bilangan tenaga yang banyak, apatah lagi bilangan molekul dan atom2 dalam badan kite ni. Tentulah lebih byk tenaga. So..conclusionnye...TIADA TENAGA untuk BEKEJE semasa BULAN RAMADHAN tidak boley diterime kerana dari segi rumusnye byk tenaga yang terhasil...heheheheh...Itulah msg yg cube disampaikan.. encem

Conclusion: Layanlah lagu Alasanmu dari Exist....zasssssss


1 kumbang & bunga:

Mr PenyuBiru said...

nie ke jawapannye. cess!! buat penat je ku google tuk carik solutionnye!

Argghh! ku tak kira, ku nak jugak hadiah! saguhati pun takpela..

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner