Sunday, September 28, 2008

Salam AidilFitri

Yeah, setelah 1 dekad beraye di Jhr, tahun ni aku beraye di Terengganu.. Wah..sgt seronok :D

Dikesempatan ini...saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN buat semua blogger.

Kepada encik13may, thank you diatas kad raye...first kad tahun ni tau :P

dan kepada semua blogger dan silent reader aim-a, terimelah kad raye yg cun x seberape ini.

Salam Aidilfitri

dan kepada Penyubiru, kalau nak aim-c bagi tau la...aku ade byk aim-c...hehehhee :P

dan kepade Adeck, bile ko nak start contest tu? x sabo neh :P

Conclusion: time coti2 ni laa aku ade mase nak make up hupdate blog

senyum Enjoy!!!

7 kumbang & bunga:

ad3ck said...

oi ko da balik tganu ke?? ku keje lagi esooooooooooook!!!

pe pong selamat hari raya maaf dzohir batin.

p/s: ku buat contest lepas raye ar baru fair n square eheheehe.

aim-a said...

to ad3ck: yeah!!! di Terengganu..aku dah bersenang lenang, goyang kaki, makan kueh raye..gaye2kan baju,kasut,t-shirt raye..sme aku buat..hahahha...ko keje lagik? ish ish ish...kesian...tu laa...sape suh kg ko kat Kg baru..jk :P hehehhehe :P

13may said...

hehhe hehhe

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin

aim-a said...

to may: hehehehe...awalnye ko online...:P Slamat hari raye Maap Zahir Batin ek may...errrr...duit raye? :P

theconfused said...

yer2.. add laaa... :) salam ziarah kembali

aim-a said...

to theconfused: tq..err..ko kat kajang? dekat je laa kite eh :P

Mr PenyuBiru said...

camat hari raya maaf zahir batin. aku dah datang umah ko, tapi mak ko cakap ko takde. mak ko cakap ko pi beraya naik motor kat pantai batu buruk.hehe..

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner