Thursday, February 24, 2011

u oolssss mmg memmmuuuaahhh lah :D



Last week..semasa cuti umum



kAmI

telah plan utk mempereratkan silaturahim sesame shabat mengambil kesempatan ini ke

maklumlah...lame tak jumpe.sebenarnya gathering ni diplan dlm 2,3 minggu sebelum .. tp disebabkan aku yang agak
hanya bagitau kat mista jek beberapa hari sebelum.makanya.....
for mista jek ...

sy sgt


disitu.

btw..plan harus diteruskan jua.

Kami bertolak senin mlm kira² kul

with

Cik Ana.



Doa



dibaca oleh Baby Masy dan diaminkan oleh kami semua

dan

Alhamdulillah

Kami selamat sampai ke destinasi lebih kurang jam
tgh malam. Oppsss...lupa plak nak bgtau...gathering ni adalah sempena

wafa housewarming!!!!

beramah mesra ngan haiwan² @deerland

dan lawatan sambil tgk gajah ke kuala gandah..tmpt pemuliharaan GAJAH

Apa yg berlaku sepanjang perjalanan dan di kesemua destinasi tu boleh lah korang baca kat blog kawan² sy yg besh ini. Disamping itu...dapatlah promote link kawan² sy yg besh tu kat korang..memperkembangkan network ape salahnyekan.


Almost complete story dah diorg cite.Kang kalau aku repeat bosan plak nnt.

Dan....juge...semasa sembang² ttg LPT...satu misteri kemalangan kereta yg aku cite kat sini terungkai....sebenarnye ia adelah satu kisah seram yg sering terjadi di LPT.Mmg pasni tak balik sorang dah kot ghanu.seram weh!!!


Bride to be Erina




Baby Masy



Hensem Talented Photog Anul







Bz Keri .. click je kat link tu..kalau dier rajin..ade lah update tu :p

Dan...of coz...cerita tuan rumah!! Cik Wafa adik manissssssss Jutawan Saidina!!!


Jom kita enjoy tgk gambau² yg diambil dari kamera Wafa,Keri dan Anul yg berprestasi tinggi.Naisssss u ollsss wa ckp lu!!!Next time..kepada yg membawa kamera berprestasi tinggi atau sebrang objek yg buleh amik gambo..pastikan laptop+kabel+hardisk dibawa bersama.Taklah lebam nak email gambo after the trip.hihihihi

Here it go...layannnnnnssss :p









Gambar² lain tgk kat fb arr...gmbr² kite kan sikit je ( tgn ke bahu sambil mata pandang atas) :D

Aku sgt happy ngan korang ..happy sgt² sebab..impian aku nak ke Colmar Tropika,Bukit Tinggi tercapai jua akhirnye!!!yuran masuk rm12...tp maybe sebab kami semua hensem dan cun hari biasa..jadik separuh harga..RM 6 saje.

Dah beratus kali lalu balik Ghanu tp only this time manage to singgah here,even hari dah petang.Takpe,I tetap sgt sgt enjoy.next time kita pergi lagik ek geng..dan pastikan Wafa pun join.Baru best!!!Bile ingat Wafa..aku akan ingat TILU!!! Wahlah!!malu siot..hahahaha

Apa apa hal pun...Wafa ,Baby Masy,Ena,Keri & Anul...korang mmg besh lah!!

Next...Penang in JUNE !!!!


3 kumbang & bunga:

Masy said...

mmg best!!!! gambau siap ade caption best2, ai likeee!!!

k.e.r.i. said...

aku sangat suka entry ni.
gila kreatif.

*takde button like ke? haha

aim-a said...

kak baby: thanks!!! sbb tu lambat hupdate.hehehee

keri: thanks!! nnt aku letak button like :D

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner