Wednesday, April 20, 2011

Jom Ke Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur!!



Salam u ollssssss,

Arini nak cite pasal pesta buku antarabangsa yg sudah kembali lagik!! yay!!

Setakat ni,dah banyak kali jugak lah saya ke Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur di PWTC.

Apa yang seronok sangat dengan Pesta Buku ni??Mestilah seronok sebab banyak orang hensem² buku,majalah dan games juga dijual dengan harga yang murah. Disinilah saya beli pelbagai buku games,sudoku,Saidina dan juga buku buku ilmiah.


Dan kali ni,Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur kembali lagi dengan tema BOOKS: WORLD WITHOUT BORDERS atau dalam bahasa melayu BUKU: DUNIA TANPA SEMPADAN.

Saya suka baca buku dan mmg sejak kecik lagik suka baca buku.Dulu time kecik² palingg banyak baca buku 5 sekawan,Nacy Drew,3 penyiasat dan macam² lagi.Dan skrg,bile dah besar ni..ubah arr selera bacaan dan saya tak akan lepaskan peluang ini untuk mencari buku² yang menjadi kegemaran terbaru saya iaitu buku resepi kek-kek,pastry , terutama variety of cheese cake!! Jom ramai² ke Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur jom!!!


Oooppsssss!!! Lupe bgtau tarikh plak. Tarikhnya adalah pada 22 April - 1 May 2011. Jom ramai² moh!!! :D

Boleh refer link ni untuk maklumat yang lebih lanjut: http://www.klibf.com.my/src/

6 kumbang & bunga:

Erina Asmawani said...

maceh kak for the info..nak pegi jugak nanti.Yeay!

aim-a said...

ena: jom!!! tp mesti ramai org kan :)

tasekM said...

jom!

:)




z = 31


.

aim-a said...

kak tasek yg cunzz: jom!! banjer buku leh??hihihi.kak..z=1 lah.30 lah.

aim-a said...

to kak tasek yg cunns again: ape yg saya tulis ni??? typo!!!huhuhu z=30 lah.hehehehe

zonaku said...

hehehe... bestnya....



er... agak2 tun mahathir buat book signing x???? korang tgkkan buku tu tinggal harga berapa nanti...

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner