Wednesday, January 20, 2010

Misteri henbeg...........

arini rase henbeg aku berat dr biase...kenapekah? agak misteri jugak..so...tgk lah...

ini rupenye dlm henbeg aku arini..

kehkehkeh

kalau korang nak taw..aku sudah berusaha memakai henbeg yg besar...yg rege dier agak mahal...tp x lekat jugak..

henbeg yg rege rm20 ni jugak yg jadik pilihan..simple...boleh sumbat macam² sampai kembong..ade 2 poket kat depan nak letak henfon...dan pendek kata..selesalah!! :D

dan..aku sudah berusaha utk menyusun barang² dlm henbegg supaya tersusun..tp x dpt jugak....nnt sepah smula..so..better tak yah susun kan..hihihihi


my henbeg yg kembong!! sile abaikan kaki yg chantek itu..hihihi

view dlm beg dr luar :D


yeah!!! view yg telah dikeluarkan...dari kiri: namecard hanya diberikan kepada jejaka hensem diluar sana ,bedak muke silky white,purse,taburan duet seringgit dan syiling,hand sanitizer,lip balm jenama nivea,krim muke,pen,2 henpon,dan of course biskut² makanan!!!! tp ape yg dlm plastik merah tu???

hahahahhaha..bende ni laaa yg memberatkan henbeg aku arini...iaitu ROTI SARDIN...aku tapau pagi tadi....tp lupe nak makan...letak dlm henbeg aje..akhirnye misteri da terjwb..hihihihi...:D


jgn biarkan misteri henbeg menyelubungi anda ..... hihihi :P



5 kumbang & bunga:

Kapten Luffy said...

mungkin ko dah biasa kot pakai beg cam tu
mcm budak2 tp asalkan selesa ;p

moment said...

byknya isi beg ko..

klu aku, purse, henfon & camera je..

opss! apsal aku xde alat makeup sket pun?? ishk2!

ad3ck said...

beg camni bukan pompuan je suka, peragut pun gembira! so berhati-hati lah ye ;)

Super Nia Hana said...

ahahhaha..musti berbau satu bag kan?

Firol said...

kira lepas rindulah ni

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner