Wednesday, December 30, 2009

On your mark..get set........

Ehem ehem..arini dah 30/12/09...sehari lagik sampai laaa kita ke garisan penamat utk tawun 2009 ni. Adakah dah ready nak ke garisan mula 2010? Ready ke.. tak ready ke...kene gak ready..hehehehe.

Tahun 2009 gak adelah permulaan hidup aku sebagai pekerje yang belajar.yer...org kampung aku panggil part-time student..hehehe...Owh..mmg heavy and bz giler..kekadang rase patah semangat gak..kelas setiap hari after office hour...pastu sambung sabtu ahad...dari pagi sampai petang...takde waktu sgt nak berpoya² ngan kawan² mcm tawun 2008....stress dow...rase sgt down kekadang tu...tp tak bley arrr macam tu...kite kne kuat...dan saye amat kuat sebab ade kawan² master yg sgt best!!!sanggup tlg menolong..itu yang buatkan sy terus terus dan terus belajar. Dan skrg..alhamdulillah...tinggal satu lagik semester sebelum grade bulan 8 thn depan..insyaallah..doakan saye taw!!!! dan jgn lupe kasik bunge yg besar² kat saye taw..hihihi :P

2009 jugak adelah tawun paling ramai kengkawan aku kawen..boleh dikatakan setiap bulan tu paling kurang pun 2 kenduri...bayangkan...2X12=24...itu baru jumlah minimum...boleh dikatakan 30++ pasangan laaa jugak..kenyang nasik minyak sungguh tahun ni....syukur mereka dah selamat. dan tahun ni jugak...lanjutan dr kenduri yg banyak 2008...aku telah menjadik kakak yang vogue dimana kawan² aku melahirkan ramai anak² yang comel² mcm aku mase kecik . Dijangka title ini akan berterusan ke tahun hadapan..Kakak yang vogue okey...bukan makcik or aunty taw!!!! hahahhaa

dari segi keja..byk peningkatan dan tanggungjawab..byk belajar bende baru..mencabar minda dow!!tapi takpe..belajar :D harap tawun depan lagik best.Saya sayang kerja saya walopun stressnye dah tak tercapai dek akal dah...tp sy ttp suka sbb saya byk belajar benda baru..hihihihihi :D


2009 jugak tahun paling ramai sy dpt kawan baru sbb sgt aktif berfesbuk dan berblog...i like!!!!! 2009 jugak hampir² aku dikenen² ngan pilihan famili..tp nak wat camna...org kata tak da chemistry aku ngan dia...im refuse awal² ar..x mau tanggung risiko..sakit hati aku nnt....huhuhuhu...tak bley arr...dan tak lupa jugak tawun 2009 ni adalah tahun paling byk scandal bagi aku.hahahahhha.mana dtg scandal² ni pun aku tak taw. aku ni tak laaa chantek mcm lisa surihani...tp manis macam megan fox aje...hahahaa...perasan tul la...:P dlm byk² scandal tu kan...sy paling paling syg sowang aje.sape?hehehehe..biarlah rahsier..kalau ade jodoh saye ngan dier...sy akan reveal itu adelah dia..kalau x de..bukan dier lah tu..hahahhhhaa..utk seseorg itu...sy nak kasik lagu ni...


byk kalau nak cerita ttg kisah percintaan tawun 2009 ni.aduyai..naik pening kepala eden..mcm² peel..hehehehehe....tapi itu semua pengalaman..mana nak dpt kan :D i really appreciate it :D

nmpknye bile tahun baru nak dtg....org akan ckp ttg azam.....n normal laaaa setiap org ade azam...azam sy plak...sambung azam tahun lepas..hihihihi....sy dah buat azam baru sejak 18hb aritu lagik.....azam saye adelah nak jadik lebih baik dari tahun lepas..dan kehidupan lagi ceria dan bermakna serta sentiasa dalam lindungan dan limpah rahmat-NYA. Amin.Harap² azam saye tercapai...amin!!!!

Okeylah..nmpknye entry ni adelah entry terakhir sy utk tawun 2009 ni. Dikesempatan ini, saye nak ucapkan trime kasih byk² kepada semua pembaca blog saye ni..sama ada yg silent reader or yg tak silent reader. Korang mmg best sgt². Penawar time aku serabut dan juga peneman time aku heppy sepanjang 2009. Sesungguhnye aku tak keseorgan. Walopun ade yg tak pernah jumpe..tp rase seperti dah kenal lama.Dan juga..kepada kawan² fesbuk, thanx sudi singgah kat page and write somting at my wall...really appreciate it.Mintak maaf byk² kalau ade salah dan silap taw :D

Kepada 2010...selamat dtg saye ucapkan..semoge sy akan bahagia bersama kamu dan kepada 2009...apa yg berlaku antara kita sepanjang kita bersama...akan tetap sy hargainya.

Selamat Tahun Baru 2010 kepada semua. :D Jumpe mung² seme tahung depang pulok!!yay!


11 kumbang & bunga:

moment said...

aku nk jd org yg 1st komen, entry ko yg lasttuk tahun ni.. hikhik

yeah!~

moment said...

and i did it!!~~

aim-a said...

moment: wow!!!!! aku amat terharu dow!!!tengs for ur support!! luv u olwes taw!!! :k:

mun-e said...

alaaa jadi no 2 je~ oh~ ;p slamat menghadapi 2010 sri. kuat lah ko keja + master. cayok2! :)

aim-a said...

mun-e: takpe²..semua dpt ucapan tahun baru dr aku...muehehehe...tengs mun-e!!!! caiyok!!!!

speedrider said...

aima.. nanti ko kawen aku datang ganu ngn motor je... :c::c::c::c:

Masy said...

ni bkn komen yg last kan? hehhe epy nuyer aiman... opsss aima heheh

ishak said...

mengapa tak ada entri untuk tahun baru ni ? buat ler....hehhe,salam tahun baru

aim-a said...

speedrider:yg penting....hadiah tu kne arr beso okey..yg boley dibwk ngan moto ko...hihihi
k.masy:ni dah berjangkit ngan penyu arr ni :P
ishak: thnx for d visit...oooooo...nnt sy update...skrg ni tgh bz gather info aka bz makan2...byk gak nak cerite..hihihi...tunggu okey :D

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS SCHEDULE!!!

9 JAN 2010 : PERSONAL MAKEUP CLASS @ SHAH ALAM. RM150/PAX

15 JAN 2010: PERSONAL MAKEUP CLASS @ K.TRGGANU. RM250/PAX

16 JAN 2010: PERSONAL MAKEUP CLASS @ K. BHARU KELANTAN. RM250/PAX

23 & 24 JAN 2010: BRIDAL MAKEUP CLASS @ SHAH ALAM. RM500/PAX (2 DAYS CLASS. INCL 2 HAIR & SHAWL STYLING)

BOOK NOW. LIMITED SEATS!!

CALL/SMS 0162128740 (EYRA)
WWW.EYRARIZAL.COM
WWW.LOVESAYSIYALL.BLOGSPOT.COM
FB: EYRA RIZAL/EYRA RIZAL TOUCH

k.e.r.i. said...

sapekah orang yang tersayang?
muahahahaha.

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner