Monday, December 28, 2009

kenapa saye suke berinternet?

sbb satu....kje sy mmg kne deal ngan laptop n internet...kalau sehari tak pegang bende alah ni....hidup rase lain mcm aje..mcm makan roti ngan garam...gitu ler....

bile berinternet ni..sebenarnye dpt meluaskan pengetahuan....pastu dpt 'jumpe' ngan kawan² maya...berborak...bersembang...rase sgt dekat walopun tak bersua muka...

pastu hidup rase tak boring sbb ade ramai member² kat luar sane..terutama time berfesbuk, berblogging dan juga berchatting...

selain tu boleh blajar buat kek..buat kuih...berkebun...sapa kata tak bley berkebun tru internet....boley apa...hahahahhha

motif sy berinternet sbb saye suke membaca...byk bende boley taw tau...tak semestinye tru buku hardcopy aje....kat internet byk taw bacaan yg okey okey .. free lagik...itu yg penting..kehkehkeh...

mmg tak dinafikan..internet byk jugak buruknye...tp itu kne laaa ikut pandai diri sendri...kne tau ape motif berinternet...

dan..kepada sesiapa di luar sane yg tak suke berinternet...jgn arrr sesedap hati nak kondem interest org...or interest saye....setiap org ade hobi dan minat masing2....kalau u tak suke...jgn arr pakse org lain tak suke juge...mak tak suke okey....hihihihi..tepuk dada tanya hati arrr :D

so...ape pendapat korang?? korang stuju tak ngan saye ni??? sile komen yer ( ayat sile jage okey..jgn buat saye kecik hati...) hihihi :D

10 kumbang & bunga:

mun-e said...

hahaha siap bagi warning tu ;p aku setuju dgn ko! dah sah2 keja kite dpn pc kan.. aku pon punye minat yg same mcm ko ;)

Mr PenyuBiru said...

..pastu dpt 'jumpe' ngan kawan² maya...berborak...bersembang...rase sgt dekat walopun tak bersua muka...

pahtu ko pun lupa apa keje ko kena buat sebab asyik layan fesbuk jer.hehe

aim-a said...

mune: btul btul btul :D tengs!!!

penyu: aku aktif bukan time opis hour cam ko..kehkehkehkeh..time keje aku keje..time fesbuk pun aku keje gak..hahahhahahahah..time tido je aku berfesbuk..kikikiki :P

faridmw said...

salam... ooo pastut pon rajin berintiernet.. saya pon nak rajin gak.. tpi takda masa dan klu dok berinternet ja.. pakai tak bt kerja apa la.. hehehehe... semoga beraya dalam kerjaya...

moment said...

aku sgt tak suka org nk komen2 ape yg kita suka buat, sbb dorg tak suka buat bende tu... nyebok je! mcm la aku kesah klu dia suka bua bend ayg aku tak suka buat..

kdng2, hidup ni sbnrnya simple je.. tp dorg la yg merumitkannye.. bole tak org nk komen2 psl aku men game kat facebook? bkn aku main guna akaun dorg pun.. guna pc aku.. streamyx aku... xpaham aku weh!

*tetibe mcm emo... hakhakhak

HEMY said...

heee...yg pntg ko sendiri enjoy..walaupun hobi ko cuci suar dalam sll pn takpe..asalkan enjoy..ahahaha :h:

Masy said...

suke aaa ape pon, asalkan x kaco org, tak terlalu addicted smpi nk mkn pon takleh pause dan x buat bende x senonoh, tak salah.

cuci suar dlm anul pon bole gak hahah

zonaku said...

semua ada pendapat & pendapatan memasing
sila buat hal sendiri. kalau x suka ngan org tu, jauhkan jer diri time dia buat bende kita x suka.
bukan susah pun

*~ aRaBeLLa ~* said...

ko lupe nak tambah 1 lagi,
berinternet juge saya bulih mencari calon suami atau calon skendel ekekekekek..

aim-a said...

faridmw:tengs!!!awk pun ..semoge berjaya!!!sy tak berfesbuk time keje..kne balance..hihihihi :P

moment: stuju!! takpe..jom emo sesame!!hihihi

hemy: tak kuasa mak noxxx..hahahhaha :P

k.masy: dia pakai suar dlm ke? hahahhahahhahaha...

zonaku:btul btul btul!!!

arabella:hahahahhaahhahahahahaa..jom..ni bley jadik azam tahun depan ni..hahahah :P

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner