Friday, September 4, 2009

Blogger gath kembali lagik!! Moh kite ramai ramai !!!!

Disebabkan ade sedikit masalah teknikel..putrajaya seafood telah di tukar ke tempat yang lain...tarikh waktu still maintain...cume tempat je laa....tungggu esok camne :)

Atas Sebab2 Tpt Asal didapati tak HALAL...... maka venue akan ditukar...... sila tunggu utk update seterusnya.....

TARIKH: 5 SEPTEMBER 2009
MASA : 8pm ( solat dulu kat masjid shah alam baru makan )
Bayaran: RM30
MENU: 8 jenis lauk


Kalo konfem nk join, sila emel ari jumaat sebelum kui 3pm kat aku aimaothman [at] gmail.com...... atau kat jardness [at] gmail.com

Join tau!!!!!

24 kumbang & bunga:

momentinlife said...

ehehehe pink gitu..

kenape pink??? hahaha

k0m4nd3r said...

mk ikut leh x?

Firol said...

Gua hantar Pelakar bleh...promo gath..hahahah

Jard The Great said...

ok...;p

nizamsani said...

ala.jauh.

aim-a said...

wafa: yup!!!
komander: boleh..hantar kat email kay sape yg nak join :D
firol: sile sile sile :D
jat: ok!!!
nizamsani: awk duk mane???

citahrudin said...

aku rasa nak nangis lah

HEMY said...

aku kena bawak jajan la cmni nk buka skit sblum gi restoren tu

k0m4nd3r said...

Nk antar kt email kt mane?hoho.. Skang pakai henpon, jap lagi lah pakai pc.. Tgu..

aim-a said...

komander: hantar kat email saye --> aimaothman@gmail.com

aim-a said...

citah: apsal plak????
hemy:bwk jajan utk 10 org makan ye..:P

Razman said...

buat area s.alm laaa..sng aku nak g..haha

aim-a said...

razman: haah..shah alam adalah dlm cadangan jugak...so..esok nnt akan diupdate nak bukak pose kat mane..join kay :)

Erina Asmawani said...

area shah alam kak..hehe..

acece said...

natikan kehadiran aku..ibarat pungguk menuggu bulan...hahaha

aim-a said...

ena: esok insyaallah kat kedai nyonya..area shah alam..lokasi akak masih menanti dr zonaku n kak masy..jom join kay :D
acece: haah..nak tunggu ko update blog pun cam ibarat pungguk menunggu bulan.....:P

DaliaLiyana said...

leh ikot ke??
bape byr??

aim-a said...

dalialiyana: boleh boleh..hantar email kat saye..aimaothman@gmail.com. rege dlm rm30 sorang. area shah alam :)

Jard The Great said...

ahaha.. kopipes ja keje mu ya..

Riezal aka Rezdrake said...

aim-a tompang kete.. jauh laa nak kayuh :D

aim-a said...

riezal: moh kite!!! ko kompem kan kat email ya kalau nak itot :D

ad3ck said...

hari ni baru baca blog ko huaaaa ;c. td zonaku sms tp da tak smpt. ko bukan nak habaq awai2!

13may said...

selamat bergembira :)

aim-a said...

ko mmg..ish..bukan aku pun dah pos kat facebook jugak ke..alahai...

13may: thanks!!

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner