Sunday, September 6, 2009

Bila blogger bergather.....



Yup!! Akhirnya plan yang diplan menjadi..pertemuan kat Masjid Shah Alam menjadik saksi...

kronology cerita boleh didapati dari entry yang sgt panjang dr jard the great..mmg seorg blogger yang tegar..terus update after gath!!! :D

Gath blogger yang paling ramai setakat ini lah... ade dlm 15 org ( ade sorang tak masuk dlm gambar...ada pi mana eh??? )

pandai pandai korang nak teka kiteorg yang mana satu: shahrul,erina,zonaku,john,jard,momentinlife,dalia,masy,ochee,anne,aim-a,kuehbakar,hemy,jiran masy,joegrimjow& adawiah ( tiada dlm gambar).

us!!!

Gath ni mmg besh..walopun memule sbb diam je semua..ye lah..menghadap makanan..lapo oooooo.....pastu..makanan ditinggalkan ( bukan saye ye..saye terus je makan .. siap tapau lagik..sbb byk lagik lauk :P )...borak je lebih :P

Malam tu jugak..kiteorg buat suprise kat kuehbakar..his bestday today!!!6909..nice date ya bro :D ( menjadi jugak pakatan kite kan momentinlife :P hehehehe :P )

So..x mo cite panjang..nak upload gambo aje!! gambo penuh juge boleh dpt kat mukabuku saye :D

Lauk yang agak banyak...:D

Kueh yang mmg kueh kek..perhatikan john tgh kusyuk baca Pelakar :D

Me infront of Nyonya Kitchen :D

US!!! Bloggurl!!!!

Us again!!! Bergambo sebelum pulang...bersama jeruk salak penang dr zonaku..best!!!!!

Conclusion: Happy!!!!

15 kumbang & bunga:

HEMY said...

binci tauuu...aku gi tandas korg terus blah je...zonaku tk bagi aku jeruk salak plak tu...huuu...sedeyyyy

Erina Asmawani said...

yay! mmg best..nanti kte buat gathering lagi k. :h:

momentinlife said...

weeee~ aku kt cc nih!~
xsabar pny psl.. huhu
call hemy dia kata korg semua dah update!

keh balik lanchang kang aku komen lg.. =)

speedrider said...

apa barang beli jeruk salak.
Beli la buah NAUUUUUUUUUUUUUU len kali... :f: :f: :f: :f:

13may said...

syok plak tengok korang kumpul ramai ramai camtu :D

k.e.r.i. said...

oiii muka aku mana?
hahahahaha

Monkey D Luffy said...

errr

hepi besdey kueh

Jard The Great said...

ahahaha............. ko tak blur pon muka aku!!!

Shahrul (Nama Sebenar) said...

aim-a:

best!
tapi sempat cakap skit je dengan ko.
tu pun masa nak balik.
huhuhu.

next time buat.
pastikan ada sesi ta'aruf dulu ya.

Masy said...

:D lauk2 tu sume abes ke aima? heheheh

anne said...

jmpa lg next gathering insyaAllah =)

zonaku said...

hehehheee... x blur pun muka aku..x perla...
kira halal jer

jeruk tu trs mkn jer.. aku dah basuh dah

citahrudin said...

aku tamau komen..huhuhu

DaliaLiyana said...

dalia baru sempat nak nengok pic dan bca entry uols...wpun malam tu nyebuk je...teman jard r ....hehhee

ad3ck said...

ada pong ade? nyebok je la dia tuh ;p.

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner