Wednesday, July 7, 2010

Pernah kah anda....

Terserempak dengan kekasih pertama anda setelah berpuluh tahun tak jumpe??

Kekasih pertama yang semuanya sempurna ... pahit .. manis ...

Tapi biler berjumpe ....

Dia dah ada wife..dah ada anak ...

Anda pun begitu.... dah ada yg steady... dah ada kehidupan yg selesa n bahagia...

Dulu ...

Anda clash pun dengan keadaan yang baik .. clash sbb² faktor yang tidak dpt dielakkan iaitu tidak mendapat restu keluarga ...

Skrg...

Apakah yang anda rasa??

Adakah anda merindui dia??

Adakah anda rasa nak ckp lama² ngan dia??

Adakah anda rasa macam nak mendekati dia??

Apakah tandanya bila anda mula mimpikan dia disetiap tido malam anda? Adakah ini tanda dia pun merindui anda??

Apakah yang anda rasa????

13 kumbang & bunga:

zonaku said...

ikhlas..............

nk je peluk kuat2 sampai dia lebur dalam dakapan mimpi itu

aim-a said...

zonaku: hihihi...bestkan...tp dlm mimpi je laa ye :D

speedrider said...

ah, cinta pertama amat perit untuk dikenang. sekali dikenang, rock keras mampu jadi rock leleh.

Azrul Hisham said...

pernah rasa kak...tapi semua tu dah jadi kenangan...huhu

Masy said...

rasa sedih :( huhuhuh

Mr PenyuBiru said...

err..entri ni ade kaitan tak dgn misscall ko semalam.hahaha..

aim-a said...

penyu: Ceh perasan laaaa..tak brani angkat sbb ingat aku nak buat panggilan hanget ke...hahahhaha

Mr PenyuBiru said...

haha... aku pun dah lupa ko pernah buat panggilan hangit. aku tak angkat sebab masa tu aku tgh driving pergi keje. sampai opis,aku pun dah lupa yg call ko balik. pagi ni baca blog jard baru tahu korang ade gathering semalam ek. rugi aa korang tak ajak aku sebab kalu tak tentu dapat makan free aku belanja.haha..

aim-a said...

Penyu: aahhh...ko mmg!!! kiteorg nak ke william..tp disebabkan gps aku tak bape ingat nak ke william...ko aku decide nak kol ko..ko kan google map.hahahahhaaha. ko kje malam jumaat??ye ke??? ke tgh kje lain.hahahahaha :P

ad3ck said...

Rasa nak tido jap..ngantuklaah. ;p.

moment said...

aku break dgn cara yg sgt teruk! wlupun memula secara aman...

and skrg klu aku jumpa dia, rasa nak bunuh dia.. boleh?? hahah

meo188 said...

erm... lepas die dah ludah kat muke kite... tendang2 ke...

pergi mampus die!!!!

btw, jom ambil award khas utk blog awk ni :D

http://freewebcomic.com/2010/07/geng_cipan_award_pakatan_komik_online/

Supernia hana said...

Aima..!!!
nak gak panggilan hangit yg dikenakan ittewwww...plssssss!!!

laviosakura2000@yahoo.com

pleaseee...ahahahahaha..

kat FB tabley wo..kena block

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner