Friday, February 12, 2010

SK2=sukenye sukenye






Dah lame teringin nak pakai....tp tak terpakai² disebabkan x cukup budget...skrg...sukenye sukenye...hehehhe...thanks bee :D trial version dulu before 5/3/10.tak bley beli byk² terus.biase laa...kulit ngengade :P


7 kumbang & bunga:

opaq said...

perghh...

ni ratus2 punya harga ni..
kompom ramai la nak ngorat cik aima vogue ni..
hehe..

chemistry_lady said...

hahahaha.... sk to der mas! (tagline)

faridmw said...

kulit punya pasal.. hehehehe
mahal tak?

ezam said...

pehhhh tarbaekkkkkk

sume muke licin mcm sammy cheng pehni...


mahal tueee.......

sayang bakal cik hasben tue ek...

aim-a said...

opaq: ko termasuk dlm list nak ngorat aku tak????hehehe

chemistry lady: wah laa weh!!!

faridmw:mahal...tu yg tak mampu nak bli kalau x de sponser...set kecik ni rm98..boleh pakai utk 2 minggu arrr trial ni.

ezam: alhamdulillah...hope2 aku akan jadik salah sowang model sk2..hahahahhaa ( berangan bior lebih :P)

opaq said...

hehehe...hajatnya nak masuk dalam list nak ngorat ko, tapi dihalang oleh buah hati..hahaha..

Super Nia Hana said...

hoh..giler la...watashi takkan mampuuuuuu ohhhhhh
*berkata dlm nada yg meroyan

hiksssss..bertuah bdn aim-a

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner