Monday, June 9, 2008

Rasa ketika ini....

Rasa ketika ini setelah beberape jam meeting dan selepas lunch pd kul 3 lbh........


pic kucing kat cafe opis...lenanya tido...




lenanya...jeles aku...







Conclusion: Tido kat bilik server jap....hehehe :P

12 kumbang & bunga:

free online lottery said...

Interesting topics could give you more visitors to your site. So Keep up the good work.

lotto 649 said...

Alla hu akhbar!!!

aim-a said...

to lotto 649 : da solat dah...:D

ad3ck said...

ku kalau tgh penat n then nampak kucing camtuh, ku akan kaco dia smpi dia pong penat >:)

aim-a said...

to ad3ck: ko tak penat ke wat camtu? hehheheh :P

ruru said...

ape neh..
gambo kucing khurap ko amek :p

butaseni said...

best kan kalau time nio dapat mengeliat macam kucing tuh.cis,dlam klas yang sungguh memenigkan kepala.

aim-a said...

to ada: method khurap tak diambil kira....research more focus on 8tivti yg sedang di lakukan..hehehhe :P

to butaseni: ko ajar laa kat anak murid ko cara2 geliat lam kelas..sure meriah .. hehehe :P

13may said...

ko pesan kat kucing kucing tuh:

UBAH CARA HIDUP!

jgn asyik tido ajer....sekrg tulang ikan pun org makan...barang mahai katakan...hehhe hehhe

aim-a said...

to 13may: dah puas da pesan..alih2 si dia tu duduk sebelah aku..mengemis tulang ikan ngan aku..ape yg harus aku lakukan lagik...hehhehehehe :P

sue said...

sukanyer tgk kucing .. :) suka suka...khurap ke ape ke..yg penting kucing.. :) geram..lagi2 time derang tdo.. rasa nak kaco jek .. :)

aim-a said...

to sue: yeah..sayangi kucing...walopun ia ade khurap..hehhe :P

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner