Saturday, November 26, 2011

Gadis & Bunga


suka suka suka dan sangat suka.

smalam hubby balik dari kerja bawak bunga. banyaaaaaaaaaaaaaakkkk sangat.

saya mmg sangat suka bunga. wangi sangat. kali ni byk bunga rose putih dan orkid.

sungguh happy!!!

baby dalam pewot ibu ni happy tak dapat bunga dari ayah? mesti lah happy jugak kan. :D

thanks a lot for my luvly hubby!! muah muahh muah xoxoxoxo. :P

5 kumbang & bunga:

Erina Asmawani said...

aaa..manyaknye bunge! :) comelll da perot akak..dah bulat sangat..baby boy ke girl eh kak? moga dipermudahkan segalanya :D take care tau~

aim-a said...

ena:sgt banyak dan wangi je umah. suke sgt :D doc kata baby boy :p insyaallah.menghitung hari ni.berdebar2.semoga semuanya berjalan lancar.amin :D thanks mommy ena to be :D

zonaku said...

aima, perut tu cam dah ke bawah dah.. orang selalu cakap dah dekat....


all d best ye... dah hujung2 pregnancy ni, take care ok.. x mo sedey2 lagi

aim-a said...

zona: ye ke??tu arr..ade beberapa org ckp camtu gak.menunggu hari je lah ni.berdebar2 juge.harap2 semuanya selamat dan baik2 saja.amin :D

Masy said...

memuah junior pakat2 boy je seme ni haaa.. ni yg rasa nak join je ni hohohooho

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner