Wednesday, December 1, 2010

Jemputan Ke Majlis Perkahwinan Bakal Puan Sri Yang Bertempat Di Kuala Terengganu


Assalammualaikum kepada semua pembaca blog saye ni. Lame giler rase tak hapdate blog.aduyai. seperti biase lah..alasan bz...boley diterime ke? buley lah ek :D

Sebenarnye..utk saye cuti hari ni...terlampau lah byk halangannye.Penuh Ranjau berduri yang perlu saya tempuh...cewwaahh!!! Ranjau berduri maksud saye adelah kerje2 opis yang menimbun..dengan training six sigma,cmmi,project2,meeting2...aduyai...membuatkan saya sgt hectic!!! Penat doi....

Alhamdulillah...semuanya saya berjaya tempuhi dan siapkan......dan...saya akan bercuti lebih kurang selama 20hari lah!!!yeah!!!!

Bila dah start cuti ni baru lah buley menulis2 kat sini. Actually korang mesti tertanye2 ( ye ke??) kenapa saya cuti lama ni??? hehehee...biaselah...cuti nak menamatkan zaman bujang :D Ye...cuti kawen lah :D Saya sebenarnye belom rase debar2 lagik nak melangkah ke alam baru ni...maklumlah....bz giler lately ni...mostly persiapan majlis diuruskan oleh ibu dan ayah serta makcik+pakcik+sedara mara. Maka...esoknye ( Khamis,2hb 12 10)...insyaallah saya akan berangkat pulang ke kg halaman...utk merasai debarannye...hehehehe

Saya juga nak mintak maaf kepada rakan2 yg tak sempat ku ketemu ketika saya masih dizaman anak dara ini. Yelah..korang ajak kuar malam...aku tak boley oooo....skrg ni...diorg tak kasik aku kuar malam tanpa teman...darah manis katenye..ni esok pun balik ke ghanu pun bertemankan nenek n kazen. Kat mana yg manis tu aku pun tak tau..ikut saja lah.penat ooo kalau kene bebel..kehkehkehkeh :P

Semalam, sebelum aku meninggalkan opis...aku agak suprise...aku menerima hadiah pemberian dari rakan satu opis aka anak2 buah dari team aku+team lain...i'm so suprise tau korang!!!! Very terharu dan rasa cam nak nangis je bile tgk ada kad +hadiah kat meja saya.Yelah..saye ni kan kengkadang garang...kengkadang tu pulak suke buat syarahan free kat korang ( sape suh korang masuk opis lambat,etc :P) ... tapi korang ingat juga kat saya. Rase nak peluk je korang sorang2...tp kang kate tak waras plak. So..dikesempatan ini, saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada korang yg sanggup berkongsi hadiah utk saya...many thanks kepada shuhir,khairil,hafizi,azam,ida,haizal,farouq ( someone need to translate this to him),rafidah,phoobalan,rehvathy,azilah,uma,faiz latif & faiz. Thanks for the sweet wedding wish and the present. Ingat ye...our dinner at Yellow Cab after my marriage. .Insyaallah



Pink envelope with sweet wedding wish inside :D

Thank you ollsss!!!! i'll gonna miss u all for this 3 weeks time...huhuhu ( T_T)

Sweet wedding card :D

With sweet wedding wish :D

Ni mesti nak suh saya belajar wat pizza ni...hihihi..i'll try :p abg, u should help me on this :P

This is the first wedding gift I got. Yeah, thanks you all :D Saya sgt menghargainya...:D So...bekerje lah dengan elok tau semasa ketiadaan saya :)

Di kesempatan ini jugak..saya ingin menjemput rakan2 semua ke majlis perkahwinan saya yang bertempat di kuala terengganu pd 11 Dec 2010 ni. Ye..saya tau...jauh...tp tak mengapa...tak dpt dtg saya paham...dan harap korang doakan supaya majlis sy berjalan dengan lancar tanpa masalah yg berat, semua tetamu cukup makan,minum,tempat duduk dan hari adalah cerah dan tidak hujan. amin :D

Kepada teman² ku yang tak dpt dtg...korang sile lah share² beli hadiah utk saye....saye ade satu je permintaan ni. Alah..tak mahal mane pun kalau korang kongsi².Nak tau hadiahnye?? Nanti scroll ek. hehehhe.

Doakan kebahagiaan saya di dunia dan akhirat bersama suami dan keluarga tercinta ek. Thanks korang!!!!! I luv u ollsss tau!! Mmmmmmmmuuaahhhh!!!!

* sile scroll ek utk share beli hadiah ni utk saye..satu je hadiah permintaan...hihihihi :P*






























* saya nak yg ni..full payment kay...sy tak mau inspira :P* hihihihi.boley? :P

Thanks korang. Doakan yg baik2 untuk saye ek :D amin


8 kumbang & bunga:

speedrider said...

selamat pengantin baru aima! Maaf tak dapat hadir

Erina Asmawani said...

kaka comel.tahniah ;)
camat pengantin baru in advance ;)
moga berbahagia ke akhir hayat~

zonaku said...

selamat pengantin baru! ko minta ngan husband je la yer

achik ezam said...

makkkk aiiii hadiah...

hehehe

selamat kawen aima :))

kueh bakar said...

jr..
selamat berbahagia!

aim-a said...

mus: sile hntr hadiah...spt yg dinyatakan..hihihi :P its ok bro ;)

ena yg cun: thanks adikku yg cun!!!!

zona: dlm perancangan...hahahaha

achik: ye..sile share2 yer..hihihi

kueh: thanks sr!!! jemput dtg tau.invitation kat fesbuk :)

faridmw said...

salam senyuuman utnuk sri pengantin.. lawa keta tu.. ganas ja nampak...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

selamat pengantin baru.....

=]

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner