Monday, November 9, 2009

Kisah hari ini......

Arini, seorg gadis kecik telah ditugaskan utk mengentertain tetamu dr oversea...ade buat lawatan ke sebuah research institute yang terkenal kat mesia ni..

sesampai di institute tersebut, gadis kecik itu pun mekap2 laaa kejap dlm keta...biase laa pompuan...:D

kuar keta...tutup pintu, kunci pintu dan melangkah ke research institute itu ala ala gadis melayu...arini gadis kecik itu berkebaya hitam sulam merah n slack itam, bertumit tinggi hitam merah dan tudung yg sedondon ngan baju.

masuk ke dalam research institut utk memaklumkan kehadiran.

gadis kecik itu berfikiran..better tunggu depan entrance research institute itu. sebab big boss lom sampai lagik. senang sket get ready kalau nmpk keta bos masuk nnt. maklumlah...pelawat dari oversea...:P

gadis kecik itu pun tunggu laa diluar institute itu dgn sabar. setelah 5 minit menunggu....tetibe gadis kecik disapa oleh seseorg...

seseorg: cik tunggu sapa?
gadis kecik: tunggu bos.lom sampai lagik.
seseorg: cik ni PA bos ke??
gadis kecik: eh tak tak..sy bkn PA bos..sy keje ngan bos saye.
seseorg: owh ye ke. cik, perghh!!! td time cik jalan nak masuk bangunan tu kan...macam model oooo..ala ala pramugari...bergaya!!!
gadis kecik:erk!!!! ye ke?? thank you.....<>
seseorg: iye..betul....mcm model....

seseorg itu adalah seorg yg menghantar courier ke bangunan research institute itu.dia pun masuk ke dlm bangunan itu semula.gadis kecik agak terpinga pinga...ape ke betul dier dgr neh??? sengih sndri....hihihihi

seseorg tu keluar lagik...

seseorg: bos cik lom sampai lagik?
gadis kecik: lom lagik..on d way...
seseorg: cik org mane??
gadis kecik: kl....
seseorg: owh....tp kan cik...sy suke tgk cik la...body lawa!!!jln confident...ada gaya...mcm model..mcm pramugari..betul!!!
cik ni chantek laa...serius...
gadis kecik: hahahahahaha...ye ke???terima kasih...hahahaha haih.. mcm mcm

seseorg itu pun berjalan menuju ke lori couriernye...tetapi berpaling seketika dan memandang gadis kecik..

seseorg: tapi cik....cik mmg chantek laaa......betul..
gadis kecik: erk!!!hahahhaha ( gelak dlm hati)...terima kasih...sambil memberikan senyuman ala ala megan fox...hihihihi

dan gadis kecil itu terus menunggu bosnye yg belum tiba....sambil berfikir...ape kne ngan seseorg itu??? chantek kah??baru smalam gadis kecik itu dipanggil flat screen...macam macam dunia neh...hahahhahahaha!!!!

sekurang kurangnya ada kisah hari ni yang mampu buat aku tersenyum..hahahhhaha..thanks for the compliment macha!!! hihihihihihi :D


10 kumbang & bunga:

joegrimjow said...

hehe
sapa tak suke klu dipanggil cantik kan>

Mr PenyuBiru said...

aku syak seseorang tu mengalami masalah penglihatan kut.kik3..

aim-a said...

joe: hihihihihi...so..sile laa panggile..kehkehkeh :P

penyu:tu laa...aku pun rase mcm tu..agaknye dia nmpk aku cam aishawaryarai kut...hihihi :P

moment said...

err merah hitam??
mcm twilight wooo!!~

sapa kata ko flat screen? meh aku sepak muka dia bior jd flat! haha

HEMY said...

flat screen pn cantek apa..clear je tgok movie...aahahahaha

syukur dgn apa yg ada

Super HaNa said...

ahaksss....cantik itu subjektif sayang

lantaklah org nak kata kita flat screen kappe

janji kit ahappy and selesa dgn diri sendiri

muahahahha

*watashi tak flat screen ok
ahaksss

zonaku said...

flat screen ker, apa ker.... itu kurniaan Allah...

k.e.r.i. said...

nasib ye kata flat screen, mahal gok sikit.
kalu ye kata plywood, oloh la, nipih nayang.

Masy said...

flat screen brape inci ni? hahahahh

oit ok per flat screen, drpd dikata umah flat ke. lg haru ;)

Anonymous said...

hee xkesah la flat ke apa ke.. not to make u down.. but maybe he's trying to hook u up.. so gals.. b carefull.. don't get high easily.. hee.. sangka baik tu ok.. cuma precaution itu harus ada.. ;)

- geng ACCP COSMOPOINT program -

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner