Sunday, October 25, 2009

Pengganti ....Mmg besh :D

Aku da tgk Pengganti..mmg layan....serius...best!!!


~ mmg bukan budak fac sains laa kalau tak tgk surrogates~HMZ,2009


HMZ ~ko paham tak?cita ni mengenai robot~ me: "ya.paham paham..menarik"

me~ hensem gak bruce willis ni...walopun dah tua...bley jatuh chenta aku.....

perghh....sgt best Surrogates..korang kne gi tgk..ada maksud tersirat dan tersurat...

Yang bestnya......org yg menentang robot habis-habisan adalah surrogates pencipta robot itu sendri...saje nak carik kontroversi...see...saje je nak memecah belahkan manusia...siap rusuhan laa..itu laa..ini laa...:D ( mcm real situation je...hehehee :P )

jalan cerita yang menarik...ending best......tak rugi tgk...

aku-mampu-bertahan-tgk-surrogates-ni-sampai-habis-tanpa-muntah-hijau-sbb-org-sebelah-kiri-aku-asyik-sedawa-angin-dari-start-movie-sampai-habis...very-disturbing-annoying-n irritating!!!! bluweeekkkk..kembang tekak aku ...:-S

HMZ~surrogates dlm cita ni semua muda muda....operator semua tua tua n gemuk gemuk..kan..

me~tu laa...aku kne pakai surrogates jugak rasenye..tp surrogates aku tu biorlah tak cun..biase biase aje.....sbb...operatornye skrg ni sgt cun dan chantek..susah kalau org ngorat aku nnt..hahahhahhaa

HMZ~ boleh blah!!!hahahahahhaa

thanks hajar!!!!! gurls day out yg sgt besh!!! bulan 12 jgn lupa okey :D

kesimpulan: perlu keluar utk meredakan stress n its true...window shopping and pegi putrajaya can release my stress and tensen..tmpt feveret tu :P ....kekekekeke :D

12 kumbang & bunga:

speedrider said...

kena tengok... dvd

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

aku x suka bruce willis.

sekian, terima kasih

k0m4nd3r said...

Surrogates best? Hmm~~ aa.. xtau lah plak.. kitorang dpt tgk sbb tiket free.. trailer gempak. cite hmm.. so-so aje lah.. still xleh terima sebab die nk delete database je kene buat macam2. sedangkan leh buat remote dari mana2 n command utk drop db sangat senang. :D

joegrimjow said...

rabu ni xde klas,,,
ok nak tngok

Jard The Great said...

=p suka action muvi..

chemistry_lady said...

HMZ- bg yg x suka. sy paham. tapi kalau budak fac sc ckp x suka cite tuh. itu yg aku x paham :P

Masy said...

saje takmo baca sbb x tgk lg cite ni ehehe

ad3ck said...

merepek lah cerita ni!

k.e.r.i. said...

nasik dagang dok makang-makang lagi.
haish~

nizamsani said...

best.

opaq said...

aku layan sumer citer...

hehehe

aim-a said...

semua org ade citarasa masing masing...hehehehe...tp pape pun...PAPADOM mmg best jugak..hahaha :D

Post a Comment

letak komen yang besh besh je taw..:D

 

Aim-A .. Happily Ever After :D. Design By: SkinCorner